banner

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Οι φήμες που κυκλοφορούν για σενα λένε.....


Παρακολουθώ δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες και θέλουν τον Γιώργο Παπανδρέου να ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του αλλά και της προεδρίας του στο ΠΑΣΟΚ.


Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν συνεργάτες του, σκέφτεται να προχωρήσει σε αποκαλύψεις και μάλιστα  στα μέσα ενημέρωσης. Η άποψη μας γι' αυτές τις πληροφορίες είναι ότι η στάση που πρέπει να κρατήσουμε θα πρέπει να είναι τουλάχιστον επιφυλακτική, δεδομένου ότι αυτομάτως μας γεννάται το εξής ερώτημα.

"Να βγει να μιλήσει και να πει τι;" Δεν νομίζω ότι έχει να πει και πολλά... Τουλάχιστον επί της ουσίας... Αν βγει να μας πει  πως τέθηκε εκτός ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ή πως λήφθηκε η απόφαση της ανάληψης της προεδρίας της κυβέρνησης από τον Λ. Παπαδήμο και διάφορα άλλα τέτοια, τότε καλό θα είναι να δώσει τη συνέντευξη στο περιοδικό κυνήγι και ψάρεμα μαζί με άλλες ιστορίες από δεινούς χομπίστες.

Σε περίπτωση που οι πληροφορίες γίνουν πραγματικότητα καλό θα ήταν να μην ξεχάσει να μας ενημερώσει σχετικά με το λεγόμενο "μαγείρεμα" της ΕΛΣΤΑΤ αλλά και για τις κατηγορίες που ακούγονται όσον αφορά τις δραστηριότητες του αδερφού του Αντρίκου.

άρθρα από άλλα blogs