banner

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Κίνημα Δεν Πλήρώνω


Νέα δράση του κινήματος σήμερα για τον κλάδο της υγείας.Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απόφαση του υπουργείου υγείας να σταματήσουν τις εφημερίες από το κεντρικά νοσοκομεία και ειδικότερα αυτών της περιοχής των Πατησίων.


 Σε ανακοίνωση τους τα στελέχη του κινήματος κάνουν λόγω για υποβάθμιση του κλάδου της υγείας και της περίθαλψης των κατοίκων του κέντρου και δηλώνουν αποφασισμένοι για την συνέχεια των δράσεων τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους παρακάτω:

Ο μακελάρης της υγείας και πρωτοπαλίκαρο της τρόικα, Λοβέρδος, μαζί με τα τσιράκια του, έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να διαλύσουν τη δημόσια υγεία.
Καταδικάζουν ένα εκατομμύριο κατοίκους στο κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές, υποβαθμίζοντας και κλείνοντας τις εφημερίες από τα νοσοκομεία της περιοχής των Πατησίων. Ήδη εδώ και καιρό έχουν κλείσει την εφημερία στο 7ο θεραπευτήριο του ΙΚΑ και από 1η Απριλίου κλείνουν τη μεγάλη εφημερία του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων.
Εμείς τους απαντάμε ξεκάθαρα ότι δε θα τους περάσει! Ήδη οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων βρισκόμαστε σε δυναμικές κινητοποιήσεις μαζί με τους κατοίκους από το προηγούμενο καλοκαίρι και έχουμε αποφασίσει μαζί με τους κατοίκους της περιοχής τις συλλογικότητες και το Κίνημα Δεν Πληρώνω να ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ τον αγώνα μας! Σήμερα Τετάρτη 28 Μαρτίου στις 5:30 μμ θα πραγματοποιήσουμε μεγάλη συγκέντρωση έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων! Καλούμε όλο το λαό να είναι εκεί! ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ-ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ! ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ!

Λεωνίδας Παπαδόπουλος, μέλος του ΔΣ του σωματείου του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων και μέλος του Κινήματος Δεν Πληρώνω


άρθρα από άλλα blogs