banner

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

"Παραμύθα" το μαγικό χαρτάκι


Λίγες ώρες έχουν περάσει από την δημοσίευση του άρθρου για τα κακώς κείμενα της Ελληνικής τηλεόρασης και τα λάθος πρότυπα που περνούν αυτά και "άρχισε το ματς".....


Ύστερα από έφοδο που πραγματοποιήθηκε σε σύνδεσμο οπαδών μεγάλης  Π.Α.Ε. του λεκανοπεδίου Αττικής συνελήφθη άτομο το οποίο παρακολουθείτο καιρό για διάφορες αξιόποινες πράξεις μεταξύ αυτών και η εμπορία ναρκωτικών ουσιών.  Το τηλέφωνο του συγκεκριμένου ατόμου όπως και τα τηλέφωνα του συνδέσμου στον οποίο συνελήφθη βρίσκονταν υπό παρακολούθηση αρκετό καιρό τώρα και έτσι η αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν και στον εντοπισμό του παρουσιαστή.

Ο εν λόγω παρουσιαστής σε τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε με τον συλληφθέντα έδινε τις παραγγελίες του για το προϊόν και την ποσότητα που ήθελε με κωδικές ονομασίες. Χαρακτηριστικό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ζητά δυο εισιτήρια. Οι εκτιμήσεις τις αστυνομίας αναφέρουν πως με αυτό το όνομα κωδικοποιούσαν την κοκαΐνη.   

Σκοπός της δημοσίευσης δεν είναι να πλατειάσομε πάνω σε λεπτομέρειες του αστυνομικού δελτίου ούτε να προχωρήσουμε στη σκιαγράφηση του προφίλ του παρουσιαστή.Αυτά είναι πράγματα χιλιοειπωμένα, που όπως φαίνεται δεν υπάρχει διάθεση να αλλάξουν ποτέ.

Είναι απλά η υπενθύμιση του προηγούμενου άρθρου μας σχετικά με τα λάθος πρότυπα που προβάλλονται στην τηλεόραση.... Στην εποχή που οικογένειες ολόκληρες αναγκάζονται να ζήσουν με μια σύνταξη ή ένα μισθό της τάξεως των 350 ευρώ, άλλοι ψάχνουν για "εισιτήρια"....... Φίλαθλο πνεύμα αθάνατο.....

Η απαξίωση του τηλεοπτικού προϊόντος έχει σαν επακόλουθο και την δική μας πνευματική και ηθική κατάπτωση. Μην το ξεχνάτε!!!


άρθρα από άλλα blogs