banner

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Χρόνια μας πολλά λοιπόν...


Καλή σας μέρα και χρόνια πολλά! Υπό φυσιολογικές συνθήκες, αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να βρισκόμαστε και εμείς στο χώρο της παρέλασης... Επειδή όμως είναι γνωστό ότι σήμερα θα παρακολουθήσουμε μια "διαφορετική" παρέλαση, προσωπική απόφαση ήταν η αποχή!


Θα είναι λίγο "ρετρό" το θέαμα με καταβολές επταετίας... Ιδανική ευκαιρία για τους νέας κοπής σοσιαλιστές αλλά και τους παραδοσιακούς νοσταλγούς....  Δεν ανήκουμε σε καμία από αυτές τις κατηγορίες...

Αποφεύγω την παρακολούθηση live τηλεόρασης χωρίς συνταγή ιατρού, οπότε δεν έχω καταφέρει ακόμα να ενημερωθώ σχετικά με την κάλυψη της παρέλασης.Να κάνω μια πρόβλεψη όμως... Ο σκηνοθέτης και οι εικονολήπτες της κρατικής τηλεόρασης θα χρειαστεί να είναι μετρ του είδους.Θα χρειαστούν αρκετά μέτρα κίτρινης ταινίας βιντεοσκόπησης. Είναι κομματάκι δύσκολο να κρύψεις από τα πλάνα σου 4000 αστυνομικούς, φράχτες, τάφρους με κροκόδειλους και δεν ξέρω εγώ τι άλλο... 

Δεν θα επεκταθώ πάνω στο ζήτημα δεδομένου ότι θα ήθελα να είναι ψέμα αυτό που συμβαίνει... Αλλά δεν είναι!Το καθεστώς είναι εδώ. 

Άντε και το Πάσχα τώρα... Να δω τον Παπαδήμο, σαν άλλος Γιώργος.... (ξέρετε ποιόν... αυτόν με το μικρό μουστάκι....με την καθαρεύουσα...) να τσουγκρίζει αβγά με το φαντάρο.

άρθρα από άλλα blogs