banner

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Μη με ξυπνάτε όνειρο ζω....


Θα ξεκινήσω με την φράση που λέει: "έχει και η υποκρισία τα όρια της"!!! Ο λόγος για τον "νεόκοπο" βουλευτή της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη.


Ο "Βασίλης Τοροσίδης" της πολιτικής έδωσε χθες συνέντευξη στο Βήμα 99,5 όπου μίλησε για πολλά και διάφορα. Το προσωνύμιο Βασίλης Τοροσίδης του το αποδίδω από την δυνατότητα του να μεταφέρεται από την άκρα δεξιά στην κεντροδεξιά με μεγάλη επιτυχία, ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες, όπως κάνει αγωνιστικά ο μέσος του Ολυμπιακού. 

Στην συνέντευξη αυτή λοιπόν ο  κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή θα αποτελέσει κίνδυνο για την Δημοκρατία. Χαρακτήρισε επίσης τον Πάνο Καμμένο «δημαγωγό» και πρόσθεσε πως «ως κάποιος που ήρθε από άλλο κόμμα στην παράταξη της ΝΔ λέω ότι θα είναι φοβερό λάθος, εάν οι ψηφοφόροι τις ΝΔ αυτήν την κρίσιμη στιγμή ακολουθήσουν δημαγωγούς -και ο κύριος Καμμένος μπορεί να μην είναι κομματίδιο ή να είναι, δεν ξέρω αυτό θα φανεί στην κάλπη, αλλά δημαγωγός είναι σίγουρα.

Με μια απλή λοιπόν ανάλυση όσων είπε ο κ. Γεωργιάδης καταλήγουμε στα εξής:

Ο media -κος συνήγορος υπεράσπισης του Κορκονέα, (του φονιά του μικρού Αλέξη) νιώθει ότι απειλείται η Δημοκρατία από την είσοδο της Χρυσής αυγής στη Βουλή. Ο άνθρωπος που απέδωσε δίκαιο σε αστυνομικό όργανο για την εν ψυχρώ δολοφονία άοπλου 15χρονου....  Πόσο πιο φασιστική μπορεί να είναι η γραμμή της Χρυσής Αυγής άραγε;

Ο τελάλης των παραθύρων σε κάθε είδους δημοσιογραφική εκπομπή χαρακτηρίζει δημαγωγό συνάδελφο του. Ξεχνάει προφανώς τις μέρες που προασπίζοντας τις ιδέες του πρώην αρχηγού του, φρόντιζε να φωνάζει τόσο ώστε να καλύπτει τις φωνές όλων των υπολοίπων συμμετεχόντων πλην του κ. Ανεβλαβούς που τον έραινε με κοσμητικά επίθετα.

Χαρακτηρίζει συναδέλφους του ως δημαγωγούς,  αυτός που για να πουλήσει μια δωδεκάδα βιβλία είναι ικανός να βγει στην εκπομπή και να σας πει ότι αν παραγγείλετε τα βιβλία θα πάρετε ακόμα και αύξηση στη δουλειά.  

Από την στάση του μετά την συμμετοχή του στο σχήμα της συγκυβέρνησης, φάνηκε το πόσο καλά ξέρει το παιχνίδι της δημαγωγίας ο ίδιος. Είδατε γλυκιά φωνή και ήπια έκφραση ο υφυπουργός; Σαν να έλεγε "Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε"!!!

Σχετικά με τους χαρακτηρισμούς προς τον κ. Καμμένο... Τυγχάνει να έχει πάρει τους σταυρούς που θα πάρει σε όλη του την πολιτική καριέρα ο κ. Γεωργιάδης επομένως... "Όσα δεν φτάνει η αλεπού...."


Υ.Γ: Ελπίζω να με συγχωρήσουν οι μη συμπαθούντες τον Ολυμπιακό και να μην παρεξηγηθώ, αλλά το βρήκα ως μια πολύ ωραία πολιτική παρομοίωση.

άρθρα από άλλα blogs