banner

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

we don't LIKE this... πάρ' το απόφαση!!!



Ναι ναι, έχω κόλλημα τον τελευταίο καιρό με την απέλπιδα προσπάθεια που γίνεται για προώθηση της νέας σελίδας του Αντώνη Σαμαρά στο facebook...   Αλλά, θα συμφωνήσετε πιστεύω, πως όταν π.χ. υπάρχει μια θεατρική παράσταση, μια ποιοτική κωμωδία που προσφέρεται στο κοινό δωρεάν, είναι κρίμα να μην την υποστηρίξεις... γιατί όχι να την προβάλλεις όσο μπορείς ώστε να επωφεληθούν όσο περισσότεροι συμπολίτες σου... Χρειάζεται το γέλιο στις μέρες μας!


Πρόκειται για ένα θέμα, που και σοβαρά να το δεις πάλι θα σκάσεις στα γέλια! Ας το πάρουν επιτέλους απόφαση ότι ''Antonis Samaras on Facebook - αυτό δεν αρέσει σε πολλά άτομα''!!!

Το γέλιο δεν έρχεται από αυτό καθ' αυτό το νούμερο.. αλλά από τον τρόπο που έχει επιτευχθεί μέχρι τώρα, τον τεράστιο διαφημιστικό μηχανισμό που έχει στηθεί από την παράταξη που μας συγκυβερνεί αλλά και από τον συσχετισμό και την σύγκριση με τον... ανταγωνισμό!

Για να μη σας κουράζω και επειδή το.. οπτικό έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, την ουσία αυτής της ανάρτησης σας την έχω ετοιμάσει σε ένα απολαυστικό... photostory. Enjoy and share...!
στην κεντρική σελίδα της Ν.Δ., σε περίοπτη θέση (και δίπλα στο άλλο παρακαλετό.. αυτό της οικονομικής στήριξης μέσω sms), το κόμμα ζητάει την ελεημοσύνη ε... το like του επισκέπτη στη σελίδα του αρχηγού...
και το twitter του κόμματος στον αγώνα!!! καθημερινές παρακλήσεις (κάποιες φορές και δις ημερησίως..) για να επισκεφτούν οι followers του κόμματος το προφίλ του Α.Σαμαρά...

εδώ αρχίζει το πραγματικό γέλιο... αφού η official σελίδα του... ''προσεχώς αυτοδύναμου πρωθυπουργού'', δυσκολεύεται να υποσκελίσει ακόμη και αντίστοιχες προγενέστερες σελίδες που δημιουργήθηκαν από γαλάζιους οπαδούς του... (μάλλον ''ξύπνησαν" και κάποιοι από αυτούς..)

Φαίνεται ότι θα ήταν πιο... φρόνιμο, αντί να ξεκινήσουν από το μηδέν, να αγοράσουν αυτή την προϋπάρχουσα σελίδα , αλλά μάλλον το γεγονός ότι ο διαχειριστής της έχει κάνει like σε σελίδα στήριξης του Πάνου Καμμένου ήταν ανασταλτικός παράγοντας...


Το αποτέλεσμα όλης αυτής της προώθησης είναι μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο  τα 2,611 like...

για να μην είμαι άδικος με τα παιδιά... αν συνεχίσουν να εργάζονται έτσι σκληρά... ίσως μέχρι τις εκλογές να πιάσουν το ''μαξιλαράκι'' των 5.000 likes του άσπονδου φίλου του αρχηγού τους...

Επειδή όμως αφορμή και άρα στόχος, ήταν αυτό που βλέπετε παραπάνω... ας φάνε γλάρο...

Τέλος, σε μια σελίδα όπου το ένα τρίτο των μηνυμάτων λογοκρίνεται και παρ' όλα αυτά τα μισά από αυτά που παραμένουν είναι αρνητικά (άρα μιλάμε για 66% επικριτικά μηνύματα), πόση ανταπόκριση ειλικρινά περιμένουν?

άρθρα από άλλα blogs